Програма на Европейските дни на художествените занаяти '2018

28782856 839133279544302 940492298560224629 n

12.03.2018

КОНТАКТИ

РСО "Централна Стара планина"
5300 Габрово
ул. Опълченска 9
тел. (066) 804 613
e-mail: rso-csp@rso-csp.org

Image
Image
Image
Image
© 2018. All Rights Reserved.