ОБЩИНА ТРЯВНА СПЕЧЕЛИ НАГРАДАТА “ТУРИЗЪМ И КУЛТУРА” ЗА 2021 Г.

Zaglavna 13 КопиеОбщина Трявна за първи път спечели наградата “Туризъм и култура” за малка община, с население под 20 000 души, в деветото издание на националния конкурс “Кмет на годината 2021”. Престижното състезание се организира ежегодно от платформата Kmeta.bg и дава възможност на гражданите чрез онлайн гласуване да определят кои са общините с най-добри практики у нас.

Наградата бе връчена на кмета на Община Трявна. Силвия Кръстева прие достойното и заслужено отличие и подчерта, че подобна награда носи както гласувано доверие, така и голяма отговорност.

„За мен е изключително удоволствие да получа тази награда, защото тя принадлежи на община Трявна и на всички тревненци. Хората са нашият двигател, за да се движим в правилната посока. Благодаря на Кмета.bg, че търсят добрите практики в местното управление и ги споделят. Благодаря на Общинска администрация, Общински съвет и на всички, които пазят духа на нашия град. Добре дошли сте в нашия град, градът на баща и син Славейкови!”, каза Силвия Кръстева.

По информация от Община Трявна

КОНТАКТИ

РСО "Централна Стара планина"
5300 Габрово
ул. Опълченска 9
тел. (066) 804 613
e-mail: rso-csp@rso-csp.org

Image
Image
Image
Image
© 2020. All Rights Reserved.