ЛЕТНИ ДЕЙНОСТИ В ШИПКОВО И ЧИФЛИК

letni dejnostiПрез м. юли Община Троян стартира поредица от събития в селата Чифлик и Шипково, насочени към разнообразяване на възможностите за отдих в двете дестинации.

Двете села разполагат с прекрасни природни ресурси, а с организирането на тези допълнителни активности Община Троян цели да добави стойност към туристическото преживяване на многобройните им посетители, като им осигури едно по-различно и творческо преживяване по време на почивката.

Всяка събота посетителите ще могат безплатно да участват в занаятчийски демонстрации, класове по латино танци или високо интензивна ТАБАТА тренировка. За доброто настроение на гостите на двете села ще се погрижат майсторите керамици Румен Георгиев и Марина Илиева, слънчевото лице на троянския спорт – Полина Иванова и добре известният собственик и хореограф от танцово студио „Бордо“ Станислав Атанасов. В програмата със свои изпълнения ще се включат и музикантите от духова музика „Заедно“ (Троян), и  любителските състави към НЧ „Развитие – 1898 г.“, Орешак.

Обособени са две локации за провеждане на инициативите – спортното игрище във вилната зона на с. Чифлик и курортната зона в с. Шипково (преди минералния басейн).

Община Троян се надява на ползотворно сътрудничество с хотелиерите и кметовете в селата, на които основно ще се разчита за популяризирането на инициативата сред пристигащите в двата курорта.

По информация от Община Троян

КОНТАКТИ

Адрес

5300 Габрово
ул. Опълченска 9

Телефон

(066) 804 613

Image
Image
rocky-mountain-NEGATIVE

ПАРТНЬОРИ

Image
Image
Image
Image
© 2020. All Rights Reserved.