КОД ЗАНАЯТИ ОРГАНИЗИРА В ZOOM СВОЯ ПЪРВИ МЕЖДУРЕГИОНАЛЕН ТЕМАТИЧЕН СЕМИНАР

image 1588239638На 12 и 13 май 2020 г. партньорите по проект КОД ЗАНАЯТИ от България, Ирландия, Испания, Италия, Финландия и Унгария се срещнаха виртуално, за да дадат своя принос към темата „Как да подобрим маркетинговите и технологичните иновации в сектора на занаятите?”.

Изискванията за спазване на физическа дистанция по време на пандемията от COVID-19 промениха мястото на събитието, което беше планирано да се проведе във Вааса (Финландия). В същото време свободният достъп, предоставен от онлайн платформата ZOOM, даде възможност на повече от 90 участника да проследят на живо семинара, да зададат своите въпроси към презентаторите и да получат техните отговори в реално време.

Запис от първия ден на междурегионалния семинар можете да намерите тук: https://www.youtube.com/watch?v=PbRH-da3Hkw

Записът от втория ден е тук: https://www.youtube.com/watch?v=_WWRJatlK5E

Презентациите на избраните от партньорите добри практики по темата „Как да подобрим маркетинговите и технологичните иновации в сектора на занаятите?” са публикувани на страницата на проект КОД ЗАНАЯТИ: https://www.interregeurope.eu/craftscode/library/

Добрата практика от България беше представена от РСО „Централна Стара планина” и привлече вниманието на участниците в конференцията към независимия занаятчийски бизнес на Валентин Димитров – майстор грънчар от гр. Елена.

Темата на вторият междурегионален семинар, който ще се проведе през м. октомври 2020 г., е „Как да получим достъп до нови пазари и клиенти?”.

© 2020. All Rights Reserved.