СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА 2020: ВРЕМЕ Е ЗА РАВНОСМЕТКА

 1Първото онлайн издание на СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА завоюва територии далеч зад граница и достигна до хиляди хора в различни точки на света.

На 27 и 28 август РСО „Централна Стара планина“ организира онлайн събитие с видео демонстрации на техники за обработка и декорация на стъкло. Четири видео клипа с професионални и любителски техники и един аудио клип с разказ за събитието достигнаха до над 6 хиляди души.

За пръв път СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА се радва на толкова широка аудитория и напуска границите не само на Габрово, но и на страната. Увлекателните разкази на Валентин Димитров, Петър Цвятков и Елена Влаева, цветните и забавни кадри, тънкостите на работа със стъкло и широтата на въображението на участниците намериха своя публика в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Сливен, Ловеч, Велико Търново, Плевен, Хасково, Кюстендил и Търговище.

Статистиката, която фейсбук като домакин на събитието предоставя, сочи десетки гледания на подготвените материали в страни като Германия, Великобритания, Испания, Италия, Чехия, Нидерландия, Кипър и Гърция, Финландия и Норвегия. Над двеста души наброява чуждестранната публика на събитието, пропътувало с помощта на интернет стотици хиляди километри и достигнало дори до Русия, Канада, САЩ и Израел.

Данните са взети от интернет анализ на 10 септември 2020 година, като организаторите наблюдават поетапно нарастване на цифрите от първите излъчвания на материалите до посочената дата. Това означава, че СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА продължава и днес, интригува и вдъхновява, показва и разказва.

Ще продължаваме да следим информацията за вас и скоро ще представим новите цифри, които ни карат да вярваме, че сме направили най-добрия избор за СТЪКЛЕНА ПЛЕТЕНИЦА през различната 2020 година!

© 2020. All Rights Reserved.