„ЧАС ПО ЕВРОПА" В ДРЯНОВО

poster 09052024Община Дряново, ЕВРОПА ДИРЕКТНО Габрово при Габровската търговско-промишлена палата и РСО "Централна Стара планина" организират отбелязване на Деня на Европа. Събитието под надслов „Час по Европа" ще се проведе от 13:30 часа на 9 май 2024 г. в Актовата зала на дряновското СУ "Максим Райкович".

Ученици от втори до дванадесети клас ще участват в различни прояви, за да научат повече за този специален ден, за историята на континента и за Европейския съюз. Децата от II клас ще оцветяват знамена на европейските държави, а от III и IV клас ще подреждат пъзели на континента. По-големите ученици (VII - XII клас) от СУ "Максим Райкович" и ПГИТ "Рачо Стоянов" ще се включат в интересна отборна игра - върху голяма карта на Европа да залепят стикери със знамената и столиците на всяка страна.

Събитието ще завърши с дискусия за предстоящите избори за Европейски парламент между учениците от гимназиален етап и чуждестранни студенти от Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий", които се обучават в България по програма "Еразъм+".

КОНТАКТИ

Адрес

5300 Габрово
ул. Опълченска 9

Телефон

(066) 804 613

Image
Image
rocky-mountain-NEGATIVE

ПАРТНЬОРИ

Image
Image
Image
Image
© 2020. All Rights Reserved.