ПЕТКОВ И ТИХОЛОВ С ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИ СЪВЕТ КЪМ ОБЩИНА ЛОВЕЧ

280324 petkov tiholov2Кметът Страцимир Петков и председателят на общинския съвет Стефан Тихолов  предлагат да се създаде граждански съвет, който да работи активно с общинската администрация и да участва в решаването на въпроси от значим обществен интерес: текущите ремонти, паркиране, обществен ред, гробищни паркове, улично осветление, такса смет, общинска собственост.

За членове на съвета ще бъдат поканени почетни граждани на Ловеч, изявени общественици, популярни личности, бизнесмени, активни граждани, журналисти. Очаква се на първото събрание на обществения съвет да присъстват както общински съветници от постоянната комисия по правно-нормативни въпроси, жалби, контрол, обществен ред, безопасност на движението, противодействие на корупцията и конфликт на интереси към Общински съвет Ловеч, така и представители на парламентарната комисия за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество.

Кметът и председателят на Общинския съвет се надяват, че реализиране на тази идея ще помогне на ловчалии да се превърнат в общност.

По информация от Община Ловеч

КОНТАКТИ

Адрес

5300 Габрово
ул. Опълченска 9

Телефон

(066) 804 613

Image
Image
rocky-mountain-NEGATIVE

ПАРТНЬОРИ

Image
Image
Image
Image
© 2020. All Rights Reserved.