„ПОДАРИ НА НЕПОЗНАТ“ ЗА ПЕТИ ПЪТ В ТРОЯН

koledna iniciativaНа 1 декември 2020 г. стартира петото издание на Коледната инициатива на Община Троян „Подари на непознат“. На официалния сайт на институцията е публикуван списък с потребностите на троянци в тежко социално или финансово положение. Тази година списъкът е особено голям и наброява над 70 човека, които се нуждаят от храни, дрехи, обувки и др.

Всеки, който има възможност и желание, може да закупи необходимия подарък. Подаръците се събират в Информационно-културен център в дните от вторник-петък (11.00 – 18.00 ч.) и в събота (10.00 – 14.00  ч.). Всеки подарък трябва да е опакован и да е посочено лицето, за което е предназначен. Приемат се само нови, неупотребявани дрехи, играчки и др. предмети и само дълготрайни, фабрично пакетирани хранителни продукти с упоменат срок на годност. Не се приемат парични средства, освен в случаите, в които дарителят желае лично да връчи определена сума на лицето, което е избрал от списъка.

За повече информация: http://www.troyan.bg/news/news1/3846--ot-1-do-20-dekemvri-mozhe-da-se-vklyuchite-v-kolednata-initziativa-na-obshtina-troyan-podari-na-nepoznat.html

© 2020. All Rights Reserved.