ГИРЛЯНДА С КОЛЕДНИ ПОСЛАНИЯ ЩЕ УКРАСИ ЦЕНТЪРА НА ТРЯВНА

girliand15428Община Трявна отправя покана към всички, без значение къде по света се намират, да участват в изработването на най-дългата празнична гирлянда, наречена „Коледно вълшебство“.

За да се включите е необходимо да изпратите своите кратки коледни желания, пожелания и други съкровени празнични послания на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или като съобщение в официалната страница на Община Трявна във Facebook или страницата „Силвия Кръстева – кмет на Община Трявна“. Те ще бъдат изписани върху празничната гирлянда заедно с Вашите имена.

Няма възрастови ограничения. Можете да изпратите свое лично послание, послание от всеки член на Вашето семейство или едно общо семейно или групово послание. Развихрете въображението си. Необходимо е само да посочите имената на авторите.

Пожелайте нещо красиво на себе си, своите близки и всички хора за Коледа. Всички изпратени текстове ще бъдат част от коледната гирлянда, която ще краси фасадата на НЧ „Пенчо Славейков – 1871“ град Трявна през празничните дни. Най-оригиналните послания ще бъдат публикувани в навечерието на празниците в официалния уеб сайт на Община Трявна.

По информация на Община Трявна

© 2020. All Rights Reserved.