ОБЩИНА ТЕТЕВЕН ОТЛИЧИ НАЙ-ДОБРИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ, ИНВЕСТИТОРИ, МЛАДИ ПРЕДПРИЕМАЧИ И ХОТЕЛИЕРИ ЗА 2019

IMG 3071На 15 януари Община Тетевен за трета поредна година връчи наградите „Работодател на годината“, ,,Инвеститор на годината“ и ,,Хотелиер на годината. Така беше дадено публично признание за качеството и развитието на бизнеса.

За 2019 г. почетното първо място за ,,Работодател на годината“ заслужено отиде при Фирми на Макс груп.

Номинацията ,,Инвеститор на годината“ бе разделена на три категории. В категорията ,,Промишленост“ първо място зае ,,Калинел“ ЕООД. В категория ,,Туризъм, търговия, селско стопанство“ голямата награда отиде при ,,Фамилия Добревски“ АД. В категория ,,Успешно младежко предприемачество за младежи до 29 г.“ на първото място се изкачиха Танчо и Иван Андрееви от с. Голям извор.

Номинацията ,,Хотелиер на годината“ бе разделена на три категории. В категория „Хотел“ първо място зае Семеен хотел „ Еница“ – гр. Тетевен. В категория „ Къща за гости“ първото място отиде при Къща за гости „Тримата глупаци“ – с. Рибарица, а в категория „Стаи за гости“ първото място грабнаха Стаи за гости „Виктория“ – с. Рибарица - към "Център за отслабване и активен отдих „Дебелариум – Мефисто“.

Тази година ръководството на Община Тетевен прецени, че заслужават обществена оценка и признание една категория млади хора, които се отличават сред своите връстници с отговорно отношение, инициативност, активност в учебния процес и най-вече с постигнати високи резултати в професионалната и общообразователната подготовка.
Тазгодишната нова номинационна категория бе „Ученик на 2019 г. с постижения в общообразователната подготовка” и „Ученик на 2019 г. с постижения в професионалната подготовка”. Велизар Зарков от СУ ,,Георги Бенковски“ и Анаид Асенов от НПГГСД ,,Сава Младенов“, отличени за постижения в общообразователната подготовка и Свилен Атанасов и Тодор Нинов от НПГГСД ,,Сава Младенов“, отличени за постижения в професионалната подготовка, са активни партньори и на Общината при реализиране на различни младежки инициативи.

За доброто настроение по време на церемонията бе организирана музикална програма с участието на Фолклорна формация ,,Алтън Тетевен“. В залата, където се проведе церемонията, бяха изложени картини на изявените тетевенски художници Мони Матева и Милен Цаков.

По информация от Община Тетевен

© 2020. All Rights Reserved.