“АНГЕЛСКИТЕ СЪРЦА” НА ГАБРОВСКИТЕ МЛАДЕЖИ ОТНОВО ПРЕПЪЛНИХА ЗАЛА “ВЪЗРАЖДАНЕ”

79498679 499198924032007 2796256479743574016 n CopyЗала “Възраждане” се оказа малка за габровците, дошли да подкрепят благотворителната кауза "Ангелски сърца". За пореден път младежите показаха, че с ентусиазъм, талант и сърце могат да изправят на крака публиката и да осъществят своята благородна мисия - да занесат радост и Коледен дух на възрастните хора в нашия град. Тази година програмата включваше разнообразни изпълнения, които бяха преплетени в емоционален сюжет, изпълнен с послания.

Чрез спектакъла, ангелските сърца разказаха на зрителите докосваща история за духовното богатството, топлината, мъдростта, обичта и уважението, които могат да се родят от отношенията между младите и възрастните хора.

След представлението гостите имаха възможност да се насладят на благотворителния базар, за който с много ентусиазъм и желание се бяха погрижили от ПГТ "Пенчо Семов", ОУ “Неофит Рилски“, СУ „Райчо Каролев“ и НЧ "Светлина - 1927", с. Жълтеш.

С помощта на събраните средства младежите ще стартират кампания „Коледни внучета“ и ще посетят много възрастни габровци в част от крайните квартали, за да стоплят душите им. А на 23 декември тяхната шатра ще бъде разположена и в централната част на града.

С реализирането на концерта „Ангелски сърца“ и кампанията „Коледни внучета“ младежите имат за цел да подкрепят възрастните хора, да им покажат своето уважение и да им подарят внимание.

Източник: Община Габрово

© 2020. All Rights Reserved.