Община Тетевен отличи най-добрите хотелиери и работодатели за 2017 година

9139277f75f0cb04c93c4cbca610d35b LНа 20 декември в Тетевен бяха връчени наградите за „Хотелиер на годината 2017“ и „Работодател на годината 2017 – с принос към младежката заетост“. Церемонията се провежда за първи път, а основната й цел е да се даде публично признание за качеството на туристическите услуги в сферата на хотелиерството, както и да се мотивират фирмите активно да се включат в общинските политики за развитието на туризма и създаването на нови работни места, инвестирайки и подавайки ръка на младите хора, които да останат в родното си място.

Наградите за „Работодател на годината 2017 – с принос към младежката заетост“ връчи кметът на Община Тетевен д-р Мадлена Бояджиева, като на първо място бе класирана фирма „КАМАКС” ООД. Втората награда получи фирма „Калинел“ ЕООД, която работи в Тетевен от месец септември 2017 г. и вече има разкрити 67 работни места. Трето място зае АРТЕ ИТАЛИАНА.

Номинацията за „Хотелиер на годината 2017“ включваше две подкатегории – „Хотели“ и „Къщи за гости / самостоятелни стаи“. Първа награда в първата подкатегория спечели Парк Хотел „Св. Екатерина“, втори остана хотел „Олимп“, а третата награда получи хотел „Здравец“. Във втората подкатегория първото място бе отредено за ЦОАО „Дебелариум Мефисто“, следван от къща за гости вила „Червен“ и къща за гости „Цветанови двори“.

Присъстващи се обединиха в подкрепа на събитието и призоваха то да се превърне в традиционно.

© 2020. All Rights Reserved.