Новоучреден фонд подкрепя професионалното развитие в Троян

2На 30.11.2017 г., на редовното заседание на Общински съвет-Троян, първият студент, получил стипендия, съгласно условията на Фонда за подкрепа на професионалното развитие на кадри в сектор здравеопазване на Община Троян подписа своя договор.

„С огромна радост подписах първия договор за стипендия на младата троянка - Мария Цвяткова. Днес Общински съвет-Троян единодушно гласува отпускането на средства за първия стипендиант на Фонда за подкрепа на професионалното развитие на кадри в сектор здравеопазване на Община Троян.“, коментира кметът г-жа Михайлова. Мария благодари на всички за гласуваното доверие и дадения шанс след обучението си да се завърне в Троян.

Мария Цвяткова е възпитаник на СУ „Васил Левски”, гр. Троян, завършила с отличие. Община Троян пожелава успех на Мария! Припомняме, че Фондът заработи през настоящата година и по разработването на идеята активно работи д-р Цветомила Дудевска. Всички бъдещи и настоящи студенти може да се запознаят с условията на Фонда на: http://troyan.bg/attachments/article/2416/pravilnik.pdf.

СТАНИСЛАВА ВАЧЕВА
"Връзки с обществеността"

© 2020. All Rights Reserved.