РСО „Централна Стара планина“ подари на своите гости „време, истина и вкус“

подарък време истина и вкус

Днес отбелязваме 20 години от създаването на Нашето сдружение – РСО „Централна Стара планина“.
За своя рожден ден ще чуем много добри думи, ще получим прекрасни подаръци, ще запазим топли спомени. С благодарност за всичко, което ни давате, си позволяваме и ние да Ви направим един подарък - символ на общност, знак за принадлежност и привързаност.

Пак ли календар?

Не, този път – не.

Подаряваме Ви време! С пожелание да го запълните с добре свършена работа, нови приятелства, споделена обич, надежда и радост. Позволявайте си понякога времето да спре, забързвайте го, когато това ви е потребно, направете януари 10 дена, ако е леден, а си дайте 40 дни за юли, удължете ноември, ако есента е красива и съкратете декември, за да дойдат по-бързо празниците. Не казвайте, че това е невъзможно, просто се усмихнете и си изберете още една дата, например за втори рожден ден!

Бутилка вино…Не е ли тривиално?

Не, този път, не!

Подаряваме ви истина – тя е толкова там във виното, колкото и в нас самите. Истината е в РСО „Централна Стара планина“. Отпивайте на малки глътки от изобилието, което раждат общите ни усилия в работата – познания, опитност, творчество, съзидание. Наслаждавайте се и споделяйте с приятели.

Шарена сол.

Това пък защо?

Защото…

Подаряваме Ви вкус, който много прилича на нас. Всяка песъчинка от шарената сол е със свой цвят, форма и аромат, така както ние сме различни, носим своята индивидуалност и характер – веднъж с остри, друг път със загладени ръбове. Но само събрани заедно, добиваме онзи необходим вкус, така нужен за хляба на дните ни и така неповторим, разпознаваем…единствен!

Без Вас нямаше да сме това, което сме! Благодарим, че Ви има!

от екипа на РСО „Централна Стара планина“

17 ноември 2017 г.

© 2020. All Rights Reserved.