КМЕТЪТ НА ТРОЯН ЩЕ ПРЕДСТАВИ ОТЧЕТА ЗА 2020 Г. ВЪВ ФЕЙСБУК

thumb snimka2През всички години, в които Донка Михайлова е кмет на Община Троян, тя по традиция представя отчета за дейността през изтеклата година във всички 22 населени места от общината. През настоящата 2021 г., поради обстоятелствата породени от здравната обстановка, отчетът ще бъде представен пред общинските съветници на заседание на Общински съвет -Троян, в интернет пространството и ще бъде разпространен на хартиени екземпляри до населените места от общината за хората, които не ползват интернет. Отчетът е наличен и на официалната интернет страница на Община Троян.

Донка Михайлова ще представи отчета за изминалата година на 8 февруари 2021 г. от 17:30 ч. във фейсбук страницата Донка Михайлова-Кмет на Община Троян. Въпроси по отчета и дейностите от изминалата година могат да се задават на е-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 1 февруари 2021 г.

„За разлика от други години няма да можем да проведем множество срещи, за да отчетем дейността си за първата година от мандата. За сметка на това осигурихме нови канали за комуникация в интернет, в първия възможен момент ще проведем приемни и в селата на общината.“, каза кметът Михайлова.

Източник: Община Троян

КОНТАКТИ

Адрес

5300 Габрово
ул. Опълченска 9

Телефон

(066) 804 613

Image
Image
rocky-mountain-NEGATIVE

ПАРТНЬОРИ

Image
Image
Image
Image
© 2020. All Rights Reserved.